2015. június 2., kedd

Üdvözlet az oldalamon!

Ezen az oldalon nem fogsz tuti alvás-recepteket olvasni. Van, akinél ez válik be, van akinél amaz, van, akinél semelyik. Mert tuti receptek nincsenek. Itt most nem az ebédet kell megfőzni, hanem a nyugodt alvást kell kifőzni, megtervezni. Ha az ebéd kicsit sós lesz, a párod legfeljebb megnyugodhat, hogy nagyon szerelmes a szakácsnő (legfeljebb tanakodhat, hogy kibe :) ), s az élet ugyanúgy megy tovább. De ha az altatás-alvás "gépezetébe" kerül egy homokszem, hamar észreveszitek, hogy valamit sürgősen tenni kell. Hiszen az alvás-megvonás kínzás, s míg Te azon izgulsz, vajon a kicsi eleget alszik-e, én azon izgulok, hogy Te eleget alszol-e?! Alszol-e annyit, hogy ne dőljön minden össze, mint a kártyavár?
Vannak időszakok, amikor ki kell tartani, s vannak időszakok, amikor cselekedni kell! Te melyiknél tartasz? Én abban segítek, hogy átgondolhasd, mi is a valódi problémátok, hogy rájöjj, mi az, amit megtehetsz, s milyen szempontok szerint érdemes megtalálnod a saját utatokat, amiben Te, a babád, s az egész család végre megkönnyebbülhet, fellélegezhet, s végre egy jót aludhat! :)


Valódi anyák valódi tapasztalatai alapján, s mindezt összehangolva a tudományos háttérrel, s valós, perinatális szaktanácsadás során szerzett tapasztalataimmal - ezek alapján írok Neked, ennek a tudás-tárháznak részleteit olvashatod az oldalon!




Jusztné Vincze Szabina
pedagógus, perinatális szaktanácsadó, babamasszőr

http://perinatalis.hu/
http://perinatalis.blogspot.hu/
http://www.facebook.com/perinatalis

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése